Appartement à vendre

525000€

4 chambres 195 mètres carrés

Immoweb code : 11417373
Immoweb code : 11417373

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
195 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Duplex/Penthouse

Désolé il n'y a pas de traduction française. LICHTRIJK DUPLEXAPPARTEMENT (195M²) MET 4 SLAAPKAMERS, ZONGERICHTE TERRASSEN (43M²) EN KELDER gelegen op de vijfde en zesde verdieping van de villaresidentie "Green Palace" te Sint-Denijs-Westrem.

MEER INFO: https://www.immo2life.be/nl/te-koop?view=detail&id=967

Dit appartement met prachtig panoramisch zicht is gelegen in een groene, residentiële omgeving nabij winkels, scholen, Flanders Expo, KBC-toren, enz. De bereikbaarheid is een troef dankzij nabijgelegen in- en uitvalswegen (E17/E40). De tram- en buslijn en het Maaltebruggepark bevinden zich op wandelafstand (500m).

Het appartementsgebouw werd opgericht in 1993 en bevindt zich in goede staat. De indeling en royale (woon)kamers zorgen voor een zeer aangename sfeer.

Bij het betreden van het duplexappartement krijgt u de indruk in een woning te vertoeven, het 'huisgevoel' is er sterk aanwezig. Het appartement is voorzien van PVC-raamwerk met dubbele beglazing. De woon- en eetkamer bevat massief parket in eik en de elektriciteit is conform de AREI-normen tot en met 7 april 2041.

De indeling is als volgt: 5de verdieping: inkomhal met apart gastentoilet, berging, ruime lichtrijke woonkamer (opgewerkt tot in de nok van het dak) en eetkamer, open ingerichte keuken en aanpalend zuidgericht terras (9m²) met een zonneluifel, 2 ruime slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer (met ligbad en wastafel). 6de verdiepi

Contacter