Appartement de service à vendre

290000€

1 chambre 90 mètres carrés

Immoweb code : 9477607
Immoweb code : 9477607

Aperçu

1 chambre
90 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Serviceflat 36 van ca. 90 m² is gelegen op de 2de verdieping en omvat oa. een inkomhal, apart toilet, open keuken, mooie leefruimte, 1 slaapkamer, een dressing, badkamer en een terras van ca. 10 m².

Residentie Jacobsmarkt omvat 65 hoogwaardige, door de Vlaamse Overheid erkende service-appartementen en is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie in hartje Turnhout. Volledig uitgerust met ontvangstbalie, koffiehoek, fitness, sauna/hammam, een restaurant, enz... biedt dit project het meest volledige en smaakvol alternatief voor wie meent dat het tijd wordt om echt rustig te gaan genieten.

Genieten, is dan ook het sleutelbegrip, want naast de nabijheid van alle Turnhoutse stadsfaciliteiten, geniet de koper van een dergelijke service- appartement de mogelijkheid tot service 'op maat'. Gaande van ontbijt en warme maaltijden op het appartement tot volledige medische dienstverlening.

Bijzonderheden:
Mogelijkheid ondergrondse parkeerplaats en bergplaats optioneel aan te kopen.
Dit appartement wordt verkocht onder het stelsel van registratierechten.
Unieke ligging nabij winkels, cultureel centrum, horeca, etc.
Hoge afwerkingsgraad: parket & natuurstenen vloeren,...
Hoge veiligheid d.m.v. bewaking/permanentie, badgesysteem, ondergrondse parking, camerabewaking, ...
Ecologisch geoptimaliseerd gebouw door bvb gemeenschappelijk verwarmingssysteem (25% energiebesparing), individueel digitaal gemeten, hoge isolatienormen, etc.
Vrijstelling onroerende vo

Contacter