Penthouse à vendre

1210000€

4 chambres 355 mètres carrés

Immoweb code : 9191176

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
355 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te midden de Heide van Waasmunster vinden we in een groene omgeving deze laatste penthouse terug met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 350 m2 terug op een terrein van circa 8.400 m2. Gelegen in de ‘gouden’ driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, met de luxe van rust én privacy. De penthouse bevindt zich in het eerste paviljoen en geniet van twee Zuid georiënteerd terrassen.
Beide paviljoenen werden opgetrokken in uiterst luxueuze bouwmaterialen en ‘blenden’ perfect met de omgeving. Het uitgangspunt van de bouwheer was een beleving te creeëren van 2 grote moderne villa’s die één zijn met de omringde natuur.
Dit gevoel in combinatie met een schitterende lichtinval, de aanwezigheid van aangename doorzonruimtes, het oog voor optimaal wooncomfort én de eigentijdse architectuur maakt van residentie Moorland een unieke parel in Waasmunster.
De kers op de taart is de zorgvuldig aangelegde landschappelijke tuin die specifiek ontworpen is met respect voor de omgeving. Het zorgt ervoor dat u volop kan genieten van de omgeving die de Heide typeert.
Verder genieten alle loften van de meest moderne technologie op vlak van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica.
De verkoopprijs vermeld is exclusief registratierechten, notariskosten & BTW. Inclusief de vermelde prijs zitten tevens twee grote privatieve kelderbergingen.
Om het plaatje volledig af te maken, beschikt deze residentie tevens over aparte buiten autostaanplaatsen, zowel als een r

Contacter