Appartement de service à vendre

125000€

1 chambre 41 mètres carrés

Immoweb code : 7803756
Immoweb code : 7803756

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
41 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen op 2de verdieping bevindt zich deze serviceflat die uitermate toegankelijk is voor zowel senioren, andersvaliden en voorzien van alle moderne technieken.

Deze serviceflat is de ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast naar de wensen van de bewoner.

Het complex is gebouwd rondom een centrale cafetaria/ontmoetingsplaats met mooi aangelegde tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en heel wat parkeermogelijkheid.

De flat heeft een volledig ingerichte hoekkeuken met 4 pits keramische kookplaat, een berging, slaaphoek aan de leefruimte en badkamer met toilet en douche, CV op aardgas en een leuk zonneterras die uitkijkt op een prachtige groene tuin. Deze flat is volledig instapklaar, voorzien van glasvezelbehang en volledig geschilderd, voilegordijnen + brandwerende overgordijnen met rails voor kaderophangsysteem en verlichting.

Assistentiebel/videofonie is aanwezig en mede de basisdienstverlening maar daarnaast ook heel wat extra optionele faciliteiten als daar maaltijdservice, schoonmaak, mogelijkheid tot boodschappendienst,Ã). Aankoop voor eigen gebruik maar ook als investering vanzelfsprekend een opportuniteit.

De eigenaar is bij aankoop van dergelijke eigendom vrijgesteld van jaarlijkse onroerende voorheffing wat het rendement daarmee aanzienlijk verhoogt. Aankoop onder regis

Contacter