Appartement à vendre

155000€

1 chambre 75 mètres carrés

Immoweb code : 9019640

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Perfect uitgerust 1 slaapkamer-appartement in centrum Wilrijk! Dit appartement van 75 m² werd recent volledig gerenoveerd en beschikt over een geïnstalleerde keuken, open living met véél lichtinval, ruime slaapkamer en gerenoveerde badkamer met regendouche. Alles gekeurd en conform.

Bovendien beschikt het appartement nog eens over een overdekt terras aan de zuidkant van het gebouw, dat tevens gekoppeld staat aan een berging voor de aansluiting van uw wasmachine en/of droogkast.

Grotere spullen kan u zorgeloos opbergen in uw private, afgesloten kelder van het gebouw. De gemeenschappelijke kelder biedt de mogelijkheid tot het stallen van uw fietsen. Belangrijk om te weten: Het appartement is gelegen in een opwaarderende buurt, in een rustige woonwijk in de stadsrand met een "Mobiscore van 9,3/10" , op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Eindeloos kunnen we doorgaan over deze boeiende wijk. De snelle beslissers kunnen hier écht een warme thuis van maken. Maak uw afspraak, ook mogelijk via whatsapp business 0474079620. U koopt rechtstreeks van de eigenaar. Geen immo-kantoren.

Contacter