Appartement à vendre

1 chambre 64 mètres carrés

Immoweb code : 8296739
Immoweb code : 8296739

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
64 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer.

Het project Elysion, verblijfplaats van de gelukzaligen, is gelegen in het centrum van Wolvertem op nauwelijks 100 m van het Gemeenteplein. Bakker, beenhouwer, superette en vele andere winkels bevinden zich op wandelafstand. De gemeentelijke school bevindt zich op minder dan 500 m.

Op gebied van mobiliteit speelt deze locatie haar troeven uit met een bushalte en buslijnen in de richting van o.a. Grimbergen, Brussel, Merchtem en Londerzeel. Met de wagen bent u binnen een straal van 2 km zo op de A12 Antwerpen – Brussel en in de streek is de voorbije jaren een sterk netwerk van fietspaden uitgebouwd zowel recreatief als voor woon-werk verplaatsingen.Dit is een kleinschalig project van 8 appartementen met bijhorende (ondergrondse) parking. Op het kleiner appartement na, beschikken alle appartementen over een leuk georiënteerd terras. Op het gelijkvloers hebben de appartementen daarbovenop een gezellige tuin op het zuiden.

Wij voorzien hier een mooie afwerking voor de keukens en het sanitair. In de leefruimte is een houtvloer voorzien en het volledige appartement wordt verwarmd via vloerverwarming waardoor de ruimtes optimaal en functioneel kunnen benut worden.

Grondaandeel onder registratierechten, BTW op constructiewaarde.
Prijzen zijn exclusief registratierechten en BTW.

Prijzen voor de parkeerplaatsen en kelders zijn op aanvraag.

Contacter