Appartement à vendre

210000€

1 chambre 68 mètres carrés

Immoweb code : 8902643
Immoweb code : 8902643

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
68 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit fijne, hedendaagse appartement bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken, een gastentoilet, een berging, badkamer en een slaapkamer die net zoals de leefruimte uitgeeft op het zuidgerichte terras (17m²!) en de grote tuin (56m²!)
Het project Gloria is gelegen in de historische binnenkern van Ieper.
De architectuur van de bestaande bebouwing werd zo veel mogelijk gerespecteerd. Omwille van de culturele waarde werd het gedeelte aan de straatzijde behouden. De nieuwe architectuur onderscheidt zich zonder bruusk te zijn. Ze schrijft zich in. Ze is sober en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. Gloria onderscheidt zich naast zijn ligging ook op vlak van afwerking volgens hedendaagse normen (dubbele hoogrendementsbeglazing, contactgeluidsisolatie, E-peil max E50). Het lastenboek is op aanvraag verkrijgbaar! Keuken, badkamer en bevloering worden in samenspraak met de koper gekozen en afgewerkt.
Voldoende parkeerplaatsen en bergingen te kiezen op ondergrondse verdieping.
Voor meer informatie: www.gloria-ieper.be
Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor dit appartement of de andere beschikbare entiteiten op het nummer 0472 19 44 08 of via mail [email protected]

Ce bien fait partie du projet Gloria

Contacter