Appartement à vendre

325000€

2 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 9004229
Immoweb code : 9004229

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een historische herenwoning op 50m van de Grote Markt. Het gebouw werd in 2018 verbouwd tot een Luxueuze meergezinswoning met 4 appartementen.

De indeling van het appartement is als volgt: een inkomhall - gastentoilet met lavabo - ruime lichtrijke woonkamer voorzien van parket - volledig ingerichte keuken met vaatwas, vitro-keramische kookplaat, hetelucht-oven, inox-spoelbak, grote frigo en aparte diepvries - berging/technische ruimte met voorziening voor was- en droogmachine - badkamer met inloopdouche en lavabo-meubel - 2 slaapkamers - ruim terras (41,51m²) Er is tevens een ruime individuele kelderberging voorzien

Dit appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en werd bovendien volledig professioneel behangen met vlies en geschilderd.

Extra: CV op aardgas - hoogrendementsglas - volledig geïsoleerd - ventilatie - er dient NIET meebetaald te worden in de kosten van de lift. - mogelijkheid tot het huren of kopen van een garage naast het appartement!

Contacter