Duplex à vendre

1650000€

2 chambres

Immoweb code : 8887939

Aperçu

2 chambres
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke eigendom is gelegen aan de zeedijk 38 te Zeebrugge. In de residentie "La Naturale" die slechts drie appartementen telt kunnen wij u heden de duplex voorstellen verdeeld op de eerste en de volledige tweede verdieping. Deze residentie kent zijn gelijke niet. De architectuur is fenomenaal te noemen, de afwerking high end en de ligging uitzonderlijk. Elk appartement heeft 100% privacy en bijna 10 meter gevelbreedte met open zichten over strand en zee.

De ligging spreekt voor zich, gelegen op de zeedijk tussen de villa's heeft men aan de voorzijde open zichten over het strand en de zee en aan de achterzijde ligt het natuurgebied "de fonteintjes", dit is een grote waterpartij omgeven door duinen.

Deze duplex heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een afzonderlijk toilet, allen op de eerste verdieping, op de tweede verdieping treedt men binnen in de keuken/living en eetplaats en geniet men van de open zichten over het strand en de zee aan de voorzijde en aan de achterzijde kijk men uit over het natuurgebied "de fonteintjes".

Het unieke aan dit pand is dat de tweede verdieping voor 3/4 uit glas bestaat waardoor de eigenaar vanuit de keuken, living of eetplaats een riant uitzicht zal hebben over de natuur aan zee.

Dit appartement is een unicum aan zee.

In het gebouw is er een fietsenberging voorzien en de oprit aan de linkerzijde kijkende naar de residentie heeft 3 staanplaatsen die vrij te gebruiken zijn door de eigenaren.

Voor verdere inf

Contacter