Appartement à vendre

309500€

2 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 9297967

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouw appartement op de eerste verdieping (114,13m²),  op wandelafstand van winkels, scholen en sportcomplexen in de dorpskern van Zoersel. 

Betaal nu slechts 6% BTW* op uw nieuwe thuis!
*Indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden. 

Het project 'Tilia' is een kleinschalig en hedendaags project gelegen in de aangename dorpskern van Zoersel. Het project bestaat uit 4 woonentiteiten en een kantoorruimte. De ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van dit project een prachtige plek om te wonen en te vertoeven! 

Via de inkomhal die voorzien is van een afzonderlijk toilet met handenwasser, komt u binnen in het appartement. In de inkomhal is nog voldoende ruimte voorzien voor het plaatsen van een vestiairekast. De inkom hal geeft verder ook toegang tot de twee slaapkamers en de riante badkamer waar plaats voldoende is voor een douche en ligbad. Vervolgens komt u in de woonkamer met ruime open keuken, voorzien van alle comfort en met aanpalende berging. 

Er wordt verkocht onder de  Wet Breyne , waarbij u registratierechten betaalt op het grondaandeel en BTW op de constructie. 

De appartementen beschikken over het BEN-label (bijna energie neutraal). Deze energiebesparende maatregelen en groene energie geven een lagere energiefactuur iedere maand en een vermindering op de onroerende voorheffing  voor de eerste 5 jaar. 

Info en verkoop:
Interesse in dit project? Contacteer ons dan nu voor meer i

Contacter