Appartement de service à vendre

205000€

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 7698135

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Assistentiewoningen ”Residentie Leon” te Zottegem, vlakbij de Markt en Station is een uniek, energiezuinig project, ook uitstekend geschikt als investering met een hoog en duurzaam rendement.
De bewoners kunnen er genieten van hedendaags ouderenwonen: gezelligheid, een goede dienstverlening, dagelijkse verzorging onder leiding van "Assist " door wie het zorgconcept Samen.Beter.Leven wordt uitgebouwd.

In deze gloednieuwe residentie zijn er 38 erkende assistentewoningen met 1 of 2 slaapkamers,28 bovengrondse staanplaatsen en 16 ondergrondse bergingen te koop. Erkende assistentiewoningen genieten van tal van fiscale voordelen, zoals verlaagde btw 12% en vrijstelling onroerende voorheffing.Deze assistentiewoning op de eerste verdieping (lif t aanwezig , ook toegankelijk dus voor rolstoelgebruikers) heeft een bewoonbare oppervlakte van 64,90m² en is als volgt ingedeeld:
Ruime woonkamer met open ingerichte keuken (combi microgolf 43L, dampkap, spoelbak met verlex in inox, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak) technische berging met voorziening voor wasmachine, badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, slaapkamer en een inpandig terras van 3,83m²

Neem alvast een kijkje op onze website via de Virtual Tour.

Wilt u erbij horen of wenst u te investeren in een assistentiewoning? Contacteer : ERA Dauwe vastgoed: 09/348 84 87 of [email protected] of

Contacter