Appartement de service à vendre

195000€

1 chambre 64 mètres carrés

Immoweb code : 9233728

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
64 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Assistentiewoningen ”Residentie Leon” te Zottegem, vlakbij de Markt en Station is een uniek, energiezuinig project, ook uitstekend geschikt als investering met een hoog en duurzaam rendement.

De bewoners kunnen er genieten van hedendaags ouderenwonen: gezelligheid, een goede dienstverlening, dagelijkse verzorging onder leiding van "Assist " door wie het zorgconcept Samen.Beter.Leven wordt uitgebouwd.

In deze gloednieuwe residentie zijn er 38 erkende assistentewoningen met 1 of 2 slaapkamers,28 bovengrondse staanplaatsen en 16 ondergrondse bergingen te koop. Erkende assistentiewoningen genieten van tal van fiscale voordelen, zoals verlaagde btw 12%, vrijstelling onroerende voorheffing.Deze gelijkvloers assistentiewoning heeft een bewoo nbare oppervlakte van 66,76m² en is als volgt ingedeeld:

Ruime woonkamer met open ingerichte keuken (combi microgolf 43L, dampkap, spoelbak met verlex in inox, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak) technische berging met voorziening voor wasmachine, badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, slaapkamer en een terras van 6,68m²

Neem alvast een kijkje op onze website via de Virtual Tour.

Alle 38 assistentiewoningen zijn reeds opgeleverd

Wilt u erbij horen of wenst u te investeren in een assistentiewoning? Neem dan snel contact met ons op. era.be

Contacter