Duplex à vendre

369000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 9179115

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime en lichtovergoten woning bevindt zich in residentie Scheldezicht II. Het appartement (bouwjaar oktober 2018) is gelegen op de hoogste verdieping (2de en 3de verdieping). De centrale ligging van het appartement is op een steenworp van alle belangrijke invalswegen naar de stad Antwerpen, ring en dorpskern. Het is gelegen aan de rand van Zwijndrecht en op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Zeer recente bouw resulteert in gunstige EPC en hoge investering naar duurzaamheid.
Je komt binnen via de inkomhal op grote tegel. Hier vindt je een ruime berging/wasplaats/vestiaire, 2 ruime slaapkamers op eiken parket met grote raampartijen, een gastentoilet met handenwasser en een badkamer met grote inloopdouche. Op verdieping heb je dan een zeer ruime leefruimte op duurzame eiken parket met plafonds van 7m hoog en aan weerszijdes zonovergoten terrassen met schuifraam die je een nog ruimere beleving geven.
Het ene terras is aanpalend bij de keuken (namiddag én avondzon) en het andere aan de voorgevel met zicht op de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal (ochtend zon).
De leefkeuken is zeer hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail, volledig in Korian uitgewerkt met een perfecte balans tussen comfort en efficientie. Matzwart kraanwerk met Quooker kraan die samen met de afwerking in fris wit Korian een mooi contrast biedt met de licht eiken vloer en kwaliteitsvolle toestellen.
In de kelder; extra grote autostaanplaats met veel ruimte voor berging!

Contacter