Bureaux à vendre

335000€

152 mètres carrés

Immoweb code : 9215731

Aperçu

152 mètres carrés habitables
394 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke open bebouwing op 3a 94ca werd recent gerenoveerd en is momenteel ingericht als ruim kantoor + twee nog af te werken lokalen in combinatie met een mooi één slaapkamer appartement op de verdieping. Het pand kan perfect worden omgevormd tot (dubbele) woning, zorg/kangoeroewoning of als unieke woon-werk combinatie voor een (vrij) beroep.
Indeling: U komt binnen in de inkom/traphal met gastentoilet met handenwasser. Links betreedt u een ruim modern kantoor of woonkamer (4mx8.1m), zeer lichtrijk dankzij de grote glaspartijen. Naast het kantoor is een voorlopig onbestemde ruimte en naar wens kan worden afgewerkt als keuken/badkamer/stockageruimte,Ã met koele berging onder de trap. Naast dit lokaal bevindt zich een mooie polyvalente ruimte (3mx8.1m) met eigen inkom, af te werken naar behoefte, zoals handelsruimte/toonzaal/kapper/pedicure/winkel,Ã maar ook bijkomende (slaap)kamer met badkamer behoort tot de mogelijkheden (ifv zorgwoning).
Op de verdieping bevindt zich momenteel een modern en recent volledig afgewerkt appartement. Indeling: nachthal; badkamer met ruime inloopdouche, grote wastafel met meubel en spiegel; slaapkamer (ca 14m²); apart toilet met handenwasser; ruime leefruimte met open kitchenette, volledig uitgerust met vaatwasser, ingebouwde koelkast, kookplaat, oven, dampkap en anderhalve spoelbak...
Benieuwd naar meer ? Lees de volledige beschrijving op onze website: www.immomarina.be onder ref. T1299

Contacter