Bureaux à vendre

690000€

300 mètres carrés

Immoweb code : 9053452

Aperçu

300 mètres carrés habitables
300 mètres carrés de terrain
2.300,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een instapklare kantoorruimte die even modern aanvoelt als authentiek? De befaamde Wijgmaalse REMY-toren biedt een oplossing in de vorm van ongeveer 300 m² bedrijfsruimte in loftstijl.
Het oude silogebouw van rijstzetmelenproducent Remy uit 1890 werd gerenoveerd met eerbied voor zijn historische charme, en beschermd als monument. In een industriële setting aan het kanaal Leuven-Mechelen geniet je van zicht op het water en een natuurlijke omgeving. En dat staat een vlotte bereikbaarheid allerminst in de weg.

De campus ligt op een boogscheut van Leuven en is makkelijk bereikbaar met de auto via de E314-snelweg Hasselt-Leuven. De site beschikt over een boven- en ondergrondse parking en ligt naast het treinstation van Wijgmaal De kantoren liggen op de tweede verdieping en zijn via een parlofoniesysteem bereikbaar met de trap of lift. Gemeenschappelijke delen bestaan verder uit sanitaire ruimtes en een foyer die rechtstreeks toegang geeft tot de kantoren.
De kantoorruimte is optimaal benut met een groot landschapskantoor met aanpalende lounge/eetruimte en keuken, en kleinere - volledig af te sluiten - eilandkantoren. Een smaakvolle inrichting met designmeubilair zorgt voor harmonie met de robuuste gewitte muren en betonnen balkstructuur. Overal valt natuurlijk licht binnen waardoor een aangenaam ruimtelijk gevoel ontstaat.
Met akoestische plafondpanelen en houten vloeren in combinatie met tapijt werd er uitvoerig aandacht besteed aan een optimale akoestiek.

Contacter