Château à vendre

3900000€

9 chambres 1265 mètres carrés

Immoweb code : 10517081
Immoweb code : 10517081

Aperçu

9 chambres
9 salles de bains
1265 mètres carrés habitables
10000 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kasteeldomein Vroenhoven is gelegen in een park van 10 hectare. Bereikbaar via een privé oprijlaan en omringd door bossen en velden is privacy en rust hier absoluut gegarandeerd.
Tussen 2000 - 2010 werd het kasteel volledig vernieuwd. De authenticiteit werd behouden terwijl er ook aan hedendaags comfort werd gedacht. Zo is het kasteel op het gelijkvloers voorzien van vloerverwarming, is er een lift aanwezig en heeft het een goede energiescore. Het kasteel beschikt o.a. over verschillende fraaie salons, ruime leefkeuken, negen slaapkamers allen voorzien van een eigen badkamer en is tevens onderkelderd. Doorheen het kasteel zijn zeer kwalitatieve materialen gebruikt en is alles tot in de perfectie afgewerkt.
De naastliggende hoeve werd eveneens volledig gerenoveerd en is instapklaar. Hier beschikt men over 363m2 woonoppervlakte, exclusief de bijgebouwen (660m2).
Dit schitterende domein is gesitueerd op de rand van Vlaams-Brabant en Limburg. Daardoor vormt het de ideale uitvalsbasis naar Brussel, Nederland en Duitsland. De steden Diest, Hasselt en Leuven liggen op korte afstand.
Zowel aankoop van het vastgoed als overname van aandelen is mogelijk.


Buitengewone kenmerken:
- Volledig vernieuwd
- Instapklaar
- Lift
- Negen slaapkamers
- Negen badkamers


Contacter