Commerce à louer

200 mètres carrés

Immoweb code : 9004951
Immoweb code : 9004951

Aperçu

1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers met bovengelegen moderne woongelegenheid in de stadsrand van Hasselt (Spalbeek).

Deze eigendom heeft een totale oppervlakte van 200 m² en is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers : inkomhal met ingebouwde vestiaire-kast, zeer ruime en lichtrijke polyvalente ruimte voor toonzaal, burelen, magazijn,... Achter deze woning zijn een nieuwe keuken, een apart toilet en een nieuwe badkamer (met ruimte voor aansluiting wasmachine) gelegen. Via de gang naar de keuken is er toegang tot een kleine koer.
1e verdieping : via een moderne trap betreden we de nachthal met toegang tot 2 ruime slaapkamers (of ideaal te gebruiken als 2 aparte burelen of vergaderruimte).
2de verdieping : zolderruimte die kan dienstdoen als opslagruimte, archiefruimte,...

Deze eigendom heeft een perfecte ligging op de verbindingsweg Herk-de-Stad en Hasselt en geniet een ideale visibiliteit. Een bushalte bevindt zich vlakbij. Het centrum van Spalbeek bevindt zich op 50m. Voldoende parkeergelegenheid naast het pand is inbegrepen in de huurprijs.

Deze eigendom werd in 2020 volledig vernieuwd. Dankzij de nieuwe steentapijten vloeren, de moderne verlichtingsarmaturen, de lichtrijke indeling,... is het pand volledig instapklaar.

Perfect te gebruiken voor zelfstandige ondernemers, als kantoorruimte, vrije beroepen, toonzaal voor ambachten,... Geen horeca of winkel toegelaten!

Er wordt een huurcontract onder het stelsel van gemeen recht aangeboden.
Onmiddel

Contacter