Commerce à louer

1395€ + 40€ par mois

129 mètres carrés

Immoweb code : 10356707
Immoweb code : 10356707

Aperçu

129 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commerce - Rez-de-chausée

Désolé il n'y a pas de traduction française. HANDELSGELIJKVLOERS MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP EEN ZEER GUNSTIGE LOCATIE IN HARTJE MORTSEL!

Indeling: Etalage (kan open getrokken worden voor meer winkelruimte), winkel, koer, atelier/werkplaats (34m²) en polyvalente ruimte met toiletten (27m²).

Beschrijving: Deze handelsgelijkvloers bevindt zich op de bekende Statielei dat geniet van veel passage. De etalage kan volledig open getrokken worden zodat je nog meer winkelruimte creëert. Verder door is er een tussenruimte (24m²) met lavabo die gebruikt kan worden als winkelruimte of stockage. Via deze tussenruimte krijg je toegang tot de koer. Deze verleent op zijn beurt toegang tot het atelier/werkplaats achteraan. Via de trap bereikje de polyvalente ruimte waar 2 toiletten voorzien zijn. Mits de nodige aanpassingen zijn hier tal van mogelijkheden!

Kortom: Prachtige handelsruimte met tal van mogelijkheden! De moeite waard om te bezoeken!

Ligging: Zeer gunstig gelegen in een drukke winkelstraat met openbaar vervoer voor de deur. Vlotte verbinding naar invalswegen.

Extra:
- Gemeenschappelijke kosten: €40/maand (onderhoud en verbruik gemeenschappelijke delen)
- EPC: C label
- Bruto oppervlakte (exclusief koer): 129m²

75m² cfr. opmetingen Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter