Commerce à vendre

395000€

Immoweb code : 8190173
Immoweb code : 8190173

Aperçu

530 mètres carrés de terrain
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Commercieel gelijkvloers van maar liefst 530m²

Gezien worden als handelaar is een must! Dit handelspand voldoet er perfect aan met de ideale ligging aan het kruispunt Stenenbrug - Luitenant Lippenslaan. Met twee drukke doorgangswegen in de nabijheid mag je er zeker van zijn dat dit een echt zichtlocatie is.

Ruimte is het juiste woord om dit pand te omschrijven. De vorige bestemming van dit pand was namelijk een warme bakker maar biedt nog vele andere mogelijkheden. Het pand omvat een winkelruimte van 80m² en is momenteel ingericht met een toonbank. Achter de winkelruimte vinden we een privéruimte met een open keuken die volledig is uitgerust met: oven, keramische kookplaat met dampkap, spoelbak en frigo. Ook een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast is aanwezig. In deze ruimte bevindt zich de toegang naar de gemeenschappelijke gang van het appartementsgebouw. De leefruimte heeft een mooie lichtinval dankzij het leuke binnenplaatsje. De achterbouw bestaat uit 4 verschillende werkplaatsen (totaal: 360m²) waarvan één koude werkplaats. Natuurlijk licht krijgen we in deze ruimtes binnen door de overvloed aan lichtkoepels.

Heeft u interesse om dit goed gelegen handelspand te bezichtigen? Wij leggen graag een afspraak voor u vast! Contacteer Simon Dewilde: 0497 50 55 75 of 03 366 07 14

Contacter