Locaux commerciaux à vendre

99000€

53 mètres carrés

Immoweb code : 9094897

Aperçu

53 mètres carrés habitables
143 mètres carrés de terrain
1,87 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
BORGERHOUT 2140 - Handelsgelijkvloers. Geschikt voor o.a. kantoor, horeca (beperkt), winkel- of praktijkruimte, vrij beroep, ...
Gelegen langs het Koxplein, nabij de grens met Antwerpen-Stad. Gesitueerd tussen de Plantin en Moretuslei en de Turnhoutsebaan. Op een steenworp van de wijk Zurenborg.
INDELING:
Directe toegang tot het handelsgelijkvloers vanuit de straatzijde. Voorzien van een aparte sanitaire ruimte met toilet en douche.
OPTIONEEL is er de mogelijkheid tot het aankopen (mits meerprijs van 45000 euro) van een extra achterliggende magazijnruimte (circa 51 m2).
BIJZONDERHEDEN: Casco aangeboden, zodat verdere indeling, inrichting en afwerking geheel volgens eigen smaak kan gebeuren. Buitenschrijnwerk van de handelsruimte werd vernieuwd door zwart PVC met drievoudige beglazing. Kosten mbt de nog te plaatsen individuele meters water, gas en elektriciteit, alsook de aansluitkosten, zijn voor rekening van de koper. De voorgevel van het gebouw werd volledig voorzien van nieuwe gevelisolatie en gevelbepleistering.
INFO & VERKOOP: exclusief via ons kantoor, BiC real estate. Contacteer ons voor meer info of afspraak tot vrijblijvend bezoek. BIV207505.

Contacter