Commerce à vendre

130000€

Immoweb code : 8056736

Aperçu

Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de Koolmijnlaan in Houthalen-Helchteren vind je dit moderne handelspand terug. Het pand heeft een totale oppervlakte van maar liefst 93 m2. Voldoende ruimte dus om jouw praktijk of handel uit te baten. De ligging is bovendien zeer gunstig. De Koolmijnlaan is een baan met voldoende passage om klanten toe te trekken en een gunstige bereikbaarheid te bieden.

Je komt binnen in de grootste ruimte. Grote vensters trekken de aandacht en zorgen voor voldoende lichtinval. Een dubbele klapdeur brengt je naar de achterkamer. Hier vind je een keukentje en heel wat werkruimte terug. Grote schuiframen kijken uit op het terras, zodat je hier eveneens geniet van een knappe lichtinval.

Verder hoort er bij dit pand een garagestaanplaats. Hier is elektriciteit voorzien. Voor de klanten vind je vooraan voldoende parkeergelegenheid. Zij kunnen de auto dus makkelijk kwijt.

Dit moderne, vrijstaande handelspand biedt 93 m2 aan oppervlakte. Je vindt dit terug op een goed bereikbare locatie: de Koolmijnlaan van Houthalen. Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Bron bewoonbare oppervlakte : Epc-verslag.

Contacter