Commerce à vendre

665000€

146 mètres carrés

Immoweb code : 9123971

Aperçu

146 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te koop in Wevelgem :
In dit alleenstaand authentiek gebouw huisde eind 19e eeuw een jeneverstokerij 'de Wijnberg'.
Diverse oude accenten uit het vroegere gebouw bleven bewaard.
Beneden is momenteel nog ingericht als horecazaak, 1ste verdiep appartement, 2e verdiep luxe duplex loft
Het pand kan in zijn geheel gekocht worden, maar kan ook opgesplitst worden. Er is mogelijkheid om een extra ingang te maken met een extra buitentrap naar boven, waarvan de plannen al beschikbaar zijn.

Hier bieden we het volledige pand aan aan 665000€:
- Op het gelijkvloers is er momenteel een ingerichte wijnbar met aansluitend een restaurant, een keuken met zeer recente top-uitrusting en een overdekte chill-out buitenruimte met openschuifbaar da De horecazaak was altijd vrij van brouwer.
Maar het gelijkvloers kan ook zeer gemakkelijk omgebouwd worden tot showroom/ kunstgalerij/architectenbureau/winkel of eender welk andere creatieve invulling.
- Op de 1e verdieping is er een appartement van 150m2 met ingerichte keuken, badkamer met bubbelbad, 1 slaapkamer, en een grote ruimte waar eventueel nog 2 ruime slaapkamers bijgemaakt kunnen worden, zonder al te veel kosten.
- Op de 3e verdieping bevindt zich een parel van een luxe duplex loft met groot terras met jacuzzi en prachtig ver-zicht, grote living met net nieuw ingerichte keuken met alle apparaten, 3 slaapkamers, sauna, work-out space, kortom een droom om in te wonen. Mits wat aanpassing kan buiten parking

Contacter