Ferme à vendre

895000€

3 chambres 400 mètres carrés

Immoweb code : 9996196
Immoweb code : 9996196

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
400 mètres carrés habitables
707 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gerenoveerde teutenwoning is een ware “eyecatcher” in het dorp en is gelegen in de Groenstraat 19 op de kruising met de Heerstraat en Overpelterbaan.
In 2018 onderging het pand een volledige restauratie. Het pand is hersteld in zijn oorspronkelijke vorm en uitgebreid met een hedendaags volume in moderne stijl. Oud en nieuw werden met elkaar verbonden door een volledig glazen element.

Aangezien het geheel bestaat uit twee aparte wooneenheden biedt dit pand ook uiterst veel potentieel: zo kan men kangoeroewonen, een gedeelte apart verhuren, kantoor aan huis beginnen of het uitoefenen van een vrij beroep, B&B, … Kortom tal van mogelijkheden.

Enkele kenmerken: gebruik van duurzame en tijdloze materialen, automatische zonnescreens, houten en aluminium ramen met geluidswerend en gelaagd glas, verzonken raamprofielen, videofoon, …

Omdat de temperatuur het hele jaar door constant blijft in de bodem zijn er grondcollectoren geïnstalleerd op de warmtepomp zodat deze bij hoge of lage buitentemperaturen zorgt voor een energiezuinige koeling of verwarming. Alles is volledig geruisloos en tochtvrij.

=> Indeling
Groenstraat 19 te Eksel
-- Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet;
-- Verdieping: overloop/zitruimte, slaapkamer en badkamer;
-- Kelder;

Heerstraat 1 te Eksel:
-- Gelijkvloers: aparte inkomhal, open ruimte (kantoor/praktijk) en toilet;
-- Verdieping: drie slaapkamers en badkamer

Contacter