Horeca à louer

1950€ par mois

Immoweb code : 7927769

Aperçu

894 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Gebeten door de horecamicrobe? Maar je wil geen onzekere start? Deze bloeiende horecazaak bespaart je de stress en geeft je de kans jouw droom waar te maken. De zaak draait al een paar jaar op volle toeren. De mensen in de buurt kennen het hier: voor lekker Italiaans eten gaan ze naar Beverlo-dorp! Bovendien is er elke vrijdag markt, waardoor je veel klanten zou krijgen die snakken naar een kop koffie en een lunch!

Het pand waarin Come A Casa zich bevindt werd gebouwd in 2004. Alles is zeer goed onderhouden en je geniet hier van een moderne inrichting met alles erop en eraan. Het pand is zeer gerieflijk ingedeeld en leent zich perfect voor een goede service.

Als klant kom je binnen via de voorkant aan Beverlo-dorp. Je komt meteen terecht in de zaal. Je hebt hier voldoende ruimte en geniet van meerdere zitplaatsen. Vooraan in de hoek beschik je over een lounge met hoge tafels en stoelen. Verder beschik je over langere familietafels en kleine plaatsen. Achteraan loop je naar de toog toe. Deze is volledig ingericht met alles erop en eraan. De koffiemachine kan worden overgenomen indien gewenst. Bovendien geniet je hier van veel goede voorwaarden met leveranciers betreft dranken.

Naast de toog kom je in de keuken terecht. De keuken is zeer ruim en beschikt werkelijk over alle apparatuur die je nodig hebt. Een zalige troef: alle apparaten werden met grote zorg gebruikt en gepoetst. Naast de keuken vind je nog een aparte af

Contacter