Immeuble industriel mixte à louer

3600€ par mois

846 mètres carrés

Immoweb code : 9477521
Immoweb code : 9477521

Aperçu

846 mètres carrés habitables
496 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bedrijfsgebouw / KMO UNIT te huur op toplocatie te Eke op 200m van de E17, afrit De Pinte en op 100m van de N60 Gent – Ronse, bushalte op 50m in de straat. Gesitueerd naast de Makro.

Volledig ingerichte, afgewerkte multifunctionele KMO Unit van 2016, met volledig ingerichte kantoorruimten en 9 parkeerplaatsen buiten en mogelijkheid tot 6 parkeerplaatsen binnen.
Uitgerust met verwarming en airco via warmtepomp, domotica KNX, Videofoon, camerabewaking, toegangscontrole, branddetectie, inbraakalarm, telefooncentrale met telefoontoestellen, ledverlichting, glasvezelverbinding van Proximus met een snelle internetlijn.
Gelijkvloers: inkom, trap, vergaderzaal met groot TV scherm voor projectie, 2 toiletten, grote multifunctionele hal met sectiona le poort, klein bureel, kleedruimte met douche, apart toilet, afgesloten multifunctionele ruimte, open (met hekwerk) afsluitbare ruimte, trap
1ste verdieping: Landschapsbureau; bureau; leslokaal/keuken met beamer en projectiescherm; grote, multifunctionele open ruimte, eventueel te gebruiken als magazijn; grote openschuifbare poort om materiaal naar het verdiep te brengen met bijv. Clark of stapelaar.
Het verdiep mag tot 500kg/m² dragen.

Contacter