Locaux industriels à vendre

486000€

Immoweb code : 9247650

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit serrebedrijf is gelegen in Loppem op een terrein van 1,70 ha. De bedrijfssite omvat een loods met een verzorgde inpandige woning, glazen serres, folieserres en koepelserres.

Er zijn tal van activiteiten mogelijk die te maken hebben met de land- en tuinbouwsector. Zoals het uitbouwen van een tuinbouwbedrijf, plantenkwekerij, het opstarten van een bio-teelt... . De huidige teelt in het bedrijf zijn blauwe bessen.

De serres zijn volledig uitgerust met een beregeningssysteem bestaande uit druppelbevloeiing. Er zijn buffers aanwezig die in totaal 1,5 miljoen liter water kunnen opvangen. De serres beschikken tevens over faciliteiten om vorstgevoelige planten te laten overwinteren. Dit is een enorme troef voor tuinaanleggers, telers van een vorstgevoelige vrucht of voor verhuur aan derden.

Kortom, de gebouwen en de serres zijn uiterst geschikt voor gemotiveerde mensen om in een specifieke teelt te stappen. Verder is het onroerend goed uitstekend gelegen, namelijk op 10 km van Brugge en dichtbij autostrades zoals E40 en E403.

Mogelijkheid tot bouwen van een nieuwe woning.
EPC: 963 kWh/m2 - (Vg, Ag, Gmo, Gvkr, Gav) - Ref: 15386

Contacter