Locaux industriels à vendre

210890€

225 mètres carrés

Immoweb code : 9095107

Aperçu

225 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Unit B4: uw uniek magazijn, opslagruimte of distributie- en productiecentrum, en dat eventueel in combinatie met (ingerichte) kantoorruimte. Breng uw business samen onder 1 dak en focus u in de toekomst louter op uw kernactiviteiten.

Deze unit bestaat uit 225 m² voor opslag, als loods, showroom, atelier, werkplaats en / of magazijnruimte en dit eventueel in combinatie met een ingebouwd kantoor met ramen op het gelijkvloers en/of op de verdieping.

Unit B4 werd in betonstructuur gebouwd en is geïsoleerd; de vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², er is een lichtstraat, een rookluik (hoogste klasse), 6m vrije hoogte & 1 sectionaal poort. U heeft uw eigen toegangsdeur en nutsleidingen tot in de unit. 2 nodige parkeerplaatsen neemt u standaard af aan 3.500 euro per stuk.

Bedrijven op zoek naar ruimte om verder te groeien vinden in Drie Tommen de ideale gelegenheid om dat te doen naar hun eigen wensen & middelen. De flexibele units kunnen niet alleen gecombineerd worden, maar ook in samenspraak met de koper afgewerkt en aangepast worden om zo een sleutel-op de-deur unit af te leveren waarbij de volledige inrichting en de technieken voorzien zijn.

Tenslotte wordt een bedrijvenpark opgeleverd dat beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik, bouwkost en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site.

Contacter