Maison à louer

825€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 4963086

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/12/2020

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gerenoveerd huis met zuid georiënteerde stadstuin en terras, 2 slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche en hangtoilet. Hypermoderne en zeer complete keuken met hoog performante inductiekookplaat, composiet werkblad, diepvriezer, 7-functie-oven, microgolf o.a.
Zolderverdieping gedeeltelijk afgewerkt, doch proper, tocht en stofvrij. Kan gerust functioneren als werkruimte, hobbyruimte, speelruimte, bureau. Perfect droge en kraaknette wit uitgeschilderde kelder als extra bergruimte. Ideaal voor jong gezin. In de onmiddellijke nabijheid van vele winkels, banken, post, mutualiteit en scholen. Bus 3 heeft een halte op 50m.
Alles is klaar geschilderd in neutrale lichtgrijze tint. Meubels erin en klaar. De foto's spreken alvast voor zich. Achteraan is er een bergruimte voor fietsen,moterfiets of kleine werkplaats die rechtstreeks toegankelijk is via het achtergelegen park met speelplein. Er is licht en elektriciteit voorzien in deze ruimte.
Er is een nieuwe trendy Duitse keuken geïnstalleerd met toestellen en van topkwaliteit. Vaatwas, grote koelkast, design dampkap, extra diepvries, microgolf en multifunctionele oven zijn ingebouwd. Ruimte voorzien wasmachine en droogkast.
Op de slaapkamers liggen er massieve eiken plankenvloeren.
Zowel op glv of de slaapkamers zijn er rolluiken die de energieprestatie, privacy en geluid nog verbeteren. Zeer geschikt voor mensen die in ploegen werken. Zeer energiezuinige woning. C.V met condenserende aardgasketel. Elek, Dag/Nacht teller

Contacter