Maison à louer

950€ par mois

3 chambres 168 mètres carrés

Immoweb code : 9105174

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
168 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gloednieuwe BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) voldoet aan alle hedendaagse eisen qua comfort. De zeer goede isolatie, vloerverwarming en zonnepanelen zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die deze topwoning te bieden heeft.
Via de inkomhal bereiken we het gastentoilet met handenwasser. We gaan verder naar de lichtrijke woonkamer met bureauhoek daarna volgt een moderne open keuken. De keuken is volledig ingericht en voorzien van alle toestellen van het merk AEG en heel veel bergruimte. Het werkblad loopt door naar een bar/eettafel. Via de keuken komen we terecht in de ruime garage met automatische poort, uitgietbak, bergruimte en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
De bovenverdieping beschikt over een nachthal, ruime badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en inloopdouche en drie volwaardige slaapkamers afgewerkt in laminaat. Tot slot treffen we nog een apart toilet aan en een technische ruimte/berging.
Mooie tuin met zicht op een nieuwe groenzone. Er wordt een tuinhuis geplaatst en de tuin wordt verder aangelegd.
Volledig instapklaar geschilderd, lichtarmaturen aanwezig, zonnepanelen en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Kortom een echte prachtwoning!
Er wordt nog parking in de straat aangelegd door de gemeente (ideaal voor bezoekers of een tweede wagen).

Contacter