Maison à vendre

388000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 9418495
Immoweb code : 9418495

Aperçu

3 chambres
190 mètres carrés habitables
243 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In een rustig doodlopende straat kan u deze instapklare nieuwbouwwoning met onderhoudsvriendelijke tuin vinden.

Centraal gelegen voor zowel uw dagelijkse woon-, werk- en schoolverkeer alsook in de nabijheid van het OLV – ziekenhuis. U heeft van hieruit een vlotte verbinding naar de E40. Er is een bushalte op wandelafstand, maar u begeeft zich ook gemakkelijk en zonder stress te voet of met de fiets naar het stadscentrum.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een inkomhall met trap en gastentoilet, leefruimte met open ingerichte keuken, een berging met langs beide muren ingebouwde schuifdeurkasten, ruime garage met extra berguimte en sectionale poort.
Daarnaast is er een ruim terras die volledig voorzien is van een terrasoverkapping (outdoor living) met gemotoriseerd vouwdak en screens alsook een zuidgeoriënteerde stadstuin met kwalitatief kunstgras (grasslook), siergrassen met steenkorven en een waterpartij.

De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers waarvan 2 met ingebouwde schuifdeurkasten. Daarnaast is er een douchekamer met toilet en grote wastafel.

De zolderverdieping is volledig afgewerkt.

Deze woning wordt eveneens gekenmerkt van een videofoon, zonnepanelen en een alarmsysteem (binnen & buiteninstallatie).

Wenst u deze woning te bezichtigen en te bieden op de kijkdag van ZATERDAG 31 juli 2021 aarzel dan niet een afspraak te maken op 0486/185843.
Gelieve de coronamaatregelen te volgen bij het huisbezoek.

Contacter