Maison de maître à vendre

595000€

5 chambres 271 mètres carrés

Immoweb code : 9410717
Immoweb code : 9410717

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
271 mètres carrés habitables
130 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Herenhuis onderverdeeld in gezinswoning met 4 slaapkamers, stadstuin en studio. Strategisch gelegen te Antwerpen-Zuid, dichtbij uitvalswegen.
Via een brede inkomhal die de mogelijkheid biedt om (bak-)fietsen te plaatsen, heb je toegang tot de riante herenwoning met authentieke elementen, hoge plafonds en brede trappenhal.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime leefruimte met authentieke houten vloer, eetkamer onder een ruime lichtstraat en keuken. De keuken is op maat gemaakt schrijnwerk met een praktische indeling (6pitten, gas, grote oven, aansluiting vaatwasmachine) en nabij toilet. Keuken en eetkamer kijken uit op het gedeeltelijk overdekt terras en stadstuin met vijver, te betreden via een glazen schuifdeur.
Op het eerste tussenve rdiep bevindt zich de eerste slaapkamer met kurken vloer, bijhorende bergruimte en balkon dat uitkijkt op de tuin. Het balkon en achtergevel werd gerenoveerd en geïsoleerd in 2019. Vervolgens vinden we op het eerste verdiep twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De slaapkamer aan de straatkant heeft een balkon.
Op het twee tussenverdiep bevindt zich de vierde slaapkamer met balkon. Hier bevindt zich ook een wastafel en toilet. Op het twee verdiep bevindt zich de ruime en lichtrijke studio met aparte keuken en douche. Boven de studio is er nog een ruime geïsoleerde zolder. De woning bezit bovendien een droge kelder die vier ruimtes en een wijnkelder omvat, met aansluiting op wasmachine. Bel of mail voor mee info. GEEN IMMO

Contacter