Maison à vendre

495000€

4 chambres 247 mètres carrés

Immoweb code : 9441397
Immoweb code : 9441397

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
247 mètres carrés habitables
95 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning van bijna 250m2 werd zorgvuldig ingericht. Het gelijkvloers werd omgevormd tot een leefruimte met open keuken waar de mooie elementen van dit huis werden benadrukt. De gezandstraalde trap brengt ons naar de verdiepingen die opgedeeld werden als VIER suites met elk een slaapgedeelte, leefruimte en ruime badkamer. Ook voor fietsen of zelfs een personenwagen is er plek voorzien in de garage.The Big Idea!


De ideale invulling van deze unieke opportuniteit is een combinatie van deels zelf te bewonen en deels verhuren. Daarom werd ook de indeling beredeneerd ontwikkeld als een ideale AirBnB opportuniteit. Door de 4 suites met gezamenlijke keuken en leefruimte te verhuren, zal dit een aardige rentabiliteit opleveren. Naast AirBnB, geloven wij bij MADE enorm in het Co-Housing concept. Vaak huizen jonge mensen op kleine ruimtes of zelfs koten die dan verkocht of verhuurd worden aan woekerprijzen. Daarom denken we dat de toekomst voor deze type huisvesting voorbij gestreefd is. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe je budget vriendelijk en met veel meer comfort en FUN deze nieuwe trend kan inzetten!

Als opbrengsteigendom?
Wij schatten dat deze plek verhuurd aan €2.000/maand. Als u er een Airbnb locatie van maakt zal dit nog hoger liggen. U zal van deze investering een rendement genieten van 4,8% bruto!

ALLE INFO: www.made.estate/pothoekstraat26

Contacter