Maison à vendre

589000€

3 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 9124271

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
199 mètres carrés habitables
83 mètres carrés de terrain
Disponible le : 02/08/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning is verkocht.

Deze energiezuinige woning combineert een schitterende residentiële locatie in de stad Antwerpen met alle hedendaags comfort, een moderne inrichting en veel lichtinval. Gelegen op wandelafstand van bakker, beenhouwer, viswinkel, scholen, kinderdagverblijf, Harmoniepark, stadspark en horeca. Wat je ook nodig hebt, hier vind je het op wandelafstand. Parkeerstress is onbestaande daar de woning beschikt over een ruime garage met automatische poort.
Glvl met ruime inkomhal, garage, toilet met handenwasser, wasplaats, bureau/slaapkamer met aangrenzend tuintje (15m²), vv onderhoudsvriendelijk kunstgras.
1e verd: leefruimte en handig aangrenzend inpandig terras (10m²) en keuken 2e verd: apart toilet, slpk met aansluitende badkamer (inloopdouche, 2 wastafels, mogelijkh tot plaatsen van een bad (ruimte en aansluitingen aanwezig). De slaapkamer en hal zijn voorzien van ingemaakte kasten.
3e verd: grote slaapkamer (24m²) met aangrenzend zuid terras van 10m². De slaapkamer is op te delen in 2 kleinere slaapkamers. Verder is er ook een douchekamer (nog te betegelen en af te werken, voorzieningen aanwezig).
Vanuit da garage is er ook toegang tot een droge ruime kelder van 40m² (stahoogte 2m)
In 2016 is er gekozen voor een complete afwerking: volledig uitgeruste maatkeuken,talloze ingemaakte kasten,domotica,vloerverwarming,parket op verdiepingen,automatische centrale ventilatie (type C), overal dubbele hoogrend ramen

Contacter