Maison à vendre

315000€

7 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 9238063

Aperçu

7 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
105 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Goed onderhouden woning met 7 slaapkamers (3x16 m², 3x9,5 m², 1x9 m²) in Antwerpen Noord. Vlakbij de Stuivenbergsite gelegen, waar in 2022 een groene zone komt. Erg goede ligging: Park Spoor Noord is op 5min wandelen, Centraal station op 8min fietsen, stadscentrum op 10min fietsen, vlakbij invalswegen.
Voedingswinkels en scholen op wandelafstand. Openbaar vervoer en Velokes om de hoek. Schuin tegenover de woning is een ruime garage waar je voor 60€/maand wagen en fietsen kwijt kunt.

Je komt binnen in de aparte inkom-/traphal. Rechts bevindt zich de leefruimte (22 m²) met aangrenzende open keuken (17 m², uitgerust met gasvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven en microgolf). Tussen de twee bevindt zich een keukeneiland met mooi zicht op de tuin. In het eiland is aansluiting voorzien voor een vaatwasser en een wasmachine. Er is een toilet achteraan de keuken.

Vanuit de keuken stap je de prachtige tuin in, die voorzien is van een steigerhouten terras, kleine vijver, grasperkje en verder aangekleed met kleurrijke planten en bloemen. Een oase van rust midden in de bruisende stad.

De drie verdiepingen hebben dezelfde indeling: vooraan een kamer van 16 m² en achteraan een kamer van 9,5 m². Eén kamer op de eerste verdieping is omgebouwd tot dressing die kan worden overgenomen. Op de eerste tussenverdieping bevindt zich een kamer van 9 m². De badkamer is eveneens 9 m² groot en voorzien van een ruime douche, lavabomeubel, kast en wc. Het pand is volledig onderkelderd.

Contacter