Villa à vendre

795000€

3 chambres 366 mètres carrés

Immoweb code : 9094433

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
366 mètres carrés habitables
3289 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze topvilla op een perceel van 3.289 m² is gunstig gelegen te Arendonk met gemakkelijke verbinding naar E34 (Eindhoven-Antwerpen), alsook tot het centrum. De villa werd in 2005 compleet gestript, gerenoveerd en afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. Ze omvat zeer mooie leefruimten zoals een sfeervolle inkomhal, een grote leefkeuken, een gezellige zithoek, een groot kantoor, een ruime bergplaats, een wasplaats, kelder, grote masterbedroom met badkamer, dressing en logeerkamer op de verdieping en een prachtige tuin met fantastisch overdekt terras, zwemvijver, carport en garage.

Gelijkvloers:
De vroegere indeling van deze villa uit de jaren '70 werd volledig veranderd in 2005. De inkomhal bevindt zich aan de linkerkant van de villa. Bij het betreden van deze villa via een dubbele inkomdeur met glaspartij ervaart u onmiddellijk de gezellige sfeer die deze villa uitstraalt. De inkomhal is voorzien van veel ingemaakte vestiaire kasten en geniet van veel licht dmv de dubbele glazen deur die u tot in de leefruimte brengt. In deze leefruimte is het heerlijk vertoeven met uitzicht over de magnifieke tuin. De keuken met groot eiland is ingericht met alle moderne apparatuur zoals diverse ovens, steamer, warmhoudlades, grote koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, ingebouwde friteuse, etc... Een echte leefkeuken!
De aanpalende zithoek op parket is ruim, maar toch zeer knus en gezellig dmv de strakke gashaard en de lichteiken kastenwand. Vanuit de leefruimte en de zithoek b

Contacter