Maison à vendre

990000€

400 mètres carrés

Immoweb code : 8664602

Aperçu

400 mètres carrés habitables
19051 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit tussen de velden gelegen, uitzonderlijk gerenoveerde pand leent zich perfect als bed & breakfast, pension of gastenhuis. Er is ook permanente bewoning toegestaan. Op dit uitzonderlijke domein zijn er 4 domicilies mogelijk (2 van de 3 appartementen zijn reeds verhuurd). Dankzij 32 zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp is het verbruik zo goed als verwaarloosbaar.
Enkel de koudwaterkranen in de keukens zijn aangesloten op de waterleiding. Het overige water komt van een eigen put.

Zowel de woning als de appartementen zijn ingericht met kwaliteitsmaterialen. Er is een fantastisch uitzicht over de velden. Hier kunt u helemaal tot rust komen. Gemakkelijke verbinding naar zowel Hasselt, Leuven, Brussel.

Indeling:
Hoofdgebouw:
Het hoofdgebouw omvat een inkomhal met trap, doucheruimte met toilet, keuken met eetplaats en toegang tot de kelder, ruime slaapkamer of bureel. Verder nog een zeer ruime living met houtkachel, veranda en terras en 2 slaapkamers, die elkaars spiegelbeeld zijn. Op de verdieping vindt u een overloop, badkamer en enorme slaapkamer terug.

Appartement 1:
Via een buitentrap heeft u toegang tot een eerste appartement. Deze woonst omvat een inkom, leefruimte, keuken, badkamer en slaapkamer.

Bijgebouw (met 2 appartementen):
U komt het bijgebouw binnen in een ruime inkomhal met open fietsenberging, gemeenschappelijke wasplaats en garage voor 4 wagens.

Appartement 2:
Het appartement op het gelijkvloers beschikt over

Contacter