Maison à vendre

499000€

3 chambres 338 mètres carrés

Immoweb code : 8898545
Immoweb code : 8898545

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
338 mètres carrés habitables
1860 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar ruimte en rust? Dan is dit de eigendom waar u naar op zoek bent. Een schitterend landelijk zicht, op een boogscheut van Bellegem centrum, in de nabijheid van snelwegen, AZ Groeninge en Kennedy park en met wat vernieuwingswerken tovert u deze eigendom om tot een pareltje.

Aparte ruime inkomhal met gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de lichtrijke leefruimte achteraan met zijn vele glaspartijen en een schitterend zicht op de tuin en de velden rondom. Vanuit de leefruimte komt u in de ingerichte leefkeuken, aparte bergruimte én aanwezigheid van een kelder.
In het gedeelte van de originele woonst is er een tweede cosy leefruimte die ook perfect kan worden ingericht als bureauruimte of hobbyruimte.

Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en de badkamer met bad, douche en tweede toilet. Boven de garage is er bovendien een zolderruimte voorzien, die bereikbaar is via de vaste trap.

Voldoende parkeermogelijkheden door de grote dubbele garage en de ruime oprit vooraan. Last but not least uiteraard de tuin achteraan de woning waar het volop genieten is van het landelijk zicht dat werkelijk nooit zal vervelen.

Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak aan de woning op 056/44.03.69.

Onze Ref. DEV2589

Contacter