Maison à vendre

235000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 9136813

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
1093 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Bosstraat in Koersel (Beringen) stuiten we op deze charmante splitlevelwoonst die dankzij de gezellige indeling barst van de mogelijkheden. De brede deur van de inkomhal leidt naar de living van 30 m². Die baadt echt in het licht, terwijl de aanwezige schouw je kansen op een open haard gaaf houdt. In de naastliggende keuken van 10 m² geniet je van een leuk uitzicht op je eigen hof. Je kan er zelfs rechtstreeks naar het overdekte terras, dat samen met de tuin van 470 m² garant staat voor heel wat zomers plezier.

Een halve verdieping hoger treffen we de badkamer en drie slaapkamers van 16 m², 12 m² en 8 m² aan. Een halve verdieping lager dan het gelijkvloers vinden we een berging van 25 m², wasplaats, gastentoilet en inpandige garage terug. Nog enkele treden naar beneden ligt dan nog de ruime droge kelder van 59 m².

Zoals de straatnaam al doet vermoeden, ben je hier verzekerd van een grote portie natuur in de buurt. Over druk verkeer hoef je je dus geen zorgen te maken. En ook recreatief valt er heel wat te beleven. Dit huis vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor ieder jong gezin.

Geeft deze gezellige woning vol potentieel je het juiste soort kriebels in de buik? Kom dan vrijblijvend al eens de sfeer en gezonde lucht opsnuiven tijdens een rondleiding ter plaatse. Bel nu naar 011 255 155 voor een afspraak of wat meer info.
(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Contacter