Bungalow à vendre

215000€

2 chambres 112 mètres carrés

Immoweb code : 9271544
Immoweb code : 9271544

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
112 mètres carrés habitables
956 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze gelijkvloerse woning in de Moestuinstraat tussen Koersel en Heusden heeft alles in huis om © mits enkele opfriswerken © een comfortabele thuis te vormen.

Het glasraam naast de voordeur zorgt voor een lichtrijke inkomhal die de voorbode blijkt van een woning vol natuurlijk daglicht. Via de uitnodigende glazen deur wandelen we de woonkamer van 21,5 m² binnen. Verderop ligt de keuken van 15 m², die nog wat groter lijkt dankzij het brede venster dat uitkijkt op de groene tuin. Aansluitend is er de berging van 9 m² waarlangs je ook door de achterdeur naar buiten kan.

Via de inkomhal heb je ook toegang tot de slaapvertrekken, alles dus comfortabel op het gelijkvloers. De eerste slaapkamer van 13 m² verschaft je een mooi uitzicht op je achtertuin, maar ook in de tweede slaapkamer van 10 m² is rust verzekerd. In de badkamer beschik je momenteel over een douche, wastafel en een toilet.

Verder beschik je over een inpandige garage van 16 m² en een losstaande garage van 35 m² om je wagen, fietsen en andere (tuin)spullen veilig op te bergen. Daarnaast blijft er nog voldoende groen gazon over om je eigen stukje natuur te creëren. Op deze locatie combineer je bovendien een rustige ligging met een vlotte verbinding.

Heb jij zin gekregen om deze woning eens van naderbij te bezichtigen? Bel dan naar 011 255 155 en we helpen je graag verder.

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Contacter