Maison à vendre

330900€

3 chambres 230 mètres carrés

Immoweb code : 8843357

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
230 mètres carrés habitables
225 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooi kleinschalig project van 5 nieuwbouwwoningen waarbij kwalitatieve materialen, ruime kamers en het creëren van een echte thuis voor jarenlang woonplezier centraal staan. De afwerking bepaal je hier helemaal zelf! De woningen zijn gelegen in een rustige buurt dichtbij het Kasteelpark, scholen, winkels en het centrum van Berlare. De groene omgeving biedt je uren wandel- en fietsplezier. De rustige ligging, de energiezuinige opbouw en afwerking, alsook de grote bewoonbare oppervlakte (tot 230m²) zijn hier slechts enkele van de sterke punten.

??????Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning met grote bewoonbare oppervlakte waarbij jij zelf de afwerking bepaalt? Lees dan hier snel verder!

De rustige ligging en de grotebewoonbare opper vlakte zijn slechts enkele van de troeven van deze woning.

Indeling:
GLV: langs de inkomhal (4m²) met gastentoilet kom je binnen in de ruime leefruimte met open keuken (43m²), waarnaast zich een wasplaats/berging (6m²) bevindt. Er is ook nog een ruime inpandige garage (20m²) 
1steV : via de nachthal heb je toegang tot de 3 ruime slaapkamers (18-14-14m²) waarvan 1 met dressing (6m²)  en de volledig ingerichte badkamer (12m²) met bad, douche, dubbel lavabomeubel en apart toilet.
2deV : met een vaste trap kom je terecht op de zolderruimte (39m²) die je zelf nog kan indelen en waar ook nog een berging (8m²) is.

Wens je meer te weten over deze prachtige woning, aarzel dan niet om me te contacteren. 

Contacter