Villa à vendre

770000€

4 chambres 344 mètres carrés

Immoweb code : 9418236
Immoweb code : 9418236

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
344 mètres carrés habitables
861 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een unieke moderne toekomstproof villa die recentelijk ge-update is met het oog op duurzaam, ecologisch en economisch wonen.

De woning is uitgerust met aluminium ramen met hoogrendementsglas, werd volledig geïsoleerd, voorzien van regenwater, alarm, een centraal verwarmingssysteem en stofzuigsysteem, zonnepanelen, een gashaard, volledig voorzien van domotica, airco in de slaapkamers, een heerlijke zwemvijver en een prachtige afwerking in het algemeen.

Benedenverdieping: een imposante inkom met een gastentoilet, een berging, een moderne uitgebreide leefkeuken, een heerlijke lichtrijke living, 2 ruime slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten, een eerste badkamer en dressing/3e slaapkamer.
Eerste verdieping: een unieke polyvalente ruimte met aparte inkom, master bedroom met aansluitend een dressing en een grote prachtige badkamer.

De aangelegde tuin is zuid gericht en voorzien van een imposante zwemvijver (en tuinhuis).
De garage biedt ruimte voor twee wagens en werd ook voorzien van ingemaakte kasten. De woning beschikt over een aparte fietsenberging.

Met zekerheid een uniek en uitzonderlijk aanbod!
Bel snel naar 050/42 30 30 of mail naar [email protected]

EPC: 354 kWh/m² - UC: 176974
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: VB0059

Contacter