Maison à vendre

359000€

3 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 9426082
Immoweb code : 9426082

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
779 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In 't kort 

Deze prachtig gelegen woning is terug te vinden in het groene Reppel, deelgemeente van Bocholt. In de nabije omgeving kan u zich voorzien van al uw dagdagelijkse benodigdheden. De Toekomststraat is een zeer rustige en kindvriendelijke straat. De omliggende bossen en natuurgebieden maken van Reppel een aangename woonplek voor de natuurliefhebber. Wandel-, fiets-, en ruiterroutes zijn er in overvloed! 

In 2014 werden de renovatiewerken gestart, de woning onderging een totale make-over waarbij de huidige eigenaars opteerden voor een moderne indeling. De ruwbouwwerken werden dan ook met de nodige zorg uitgevoerd. De grote kosten werden al gedaan: nieuwe aluminium ramen, eennieuw geïsoleerd dak, nieuwe keuken en badkamer, mode rne veranda, en nog veel meer...   

Enkele troeven

-  Toplocatie : Kindvriendelijke omgeving, omliggende gemeenten dichtbij en goed bereikbaar, vele lokale ontspanningsmogelijkheden.

-  Natuur : Heerlijk vertoeven in nabijgelegen natuurgebieden zoals de "Vallei van de Abeek" en "Reppelerbemden", alsook meerdere wandel-, fiets- en ruiterroutes.

-  Volledig gerenoveerd : De grote kosten werden gemaakt, op enkele afwerkingsdetails na. Hierdoor kan u alsnog uw eigen touch geven aan de woning. En dit alles terwijl u er woont. "Afwerken" op jouw tempo!

-  Moderne technieken : Ondanks haar leeftijd is deze charmante woning al voorzien van een nieuwe verwarmingsinstallatie, airco

Contacter