Maison de maître à vendre

680000€

2 chambres 448 mètres carrés

Immoweb code : 9189046

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
448 mètres carrés habitables
200 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Midden in de Brugse binnenstad vinden we deze prachtige herenwoning met handels- of praktijkruimte terug. Ruimte, charme en authenticiteit staan hier centraal.



Het gelijkvloers is momenteel ingericht als schoonheidsinstituut (200m2) maar kan uiteraard ook voor heel wat andere commerciële doeleinden gebruikt worden, of omgevormd worden tot woonruimte.

?

De eerste verdieping (200m2) biedt opnieuw tal van mogelijkheden dankzij de grote, karaktervolle ruimtes. Op dit moment zijn er 2 zit- en eetkamers, een ingerichte open keuken, 2 kamers waarvan 1 met dressing, een bureauruimte en een ruime nachthall. Een vaste trap leidt ons naar de prachtige zolder met dakkapellen, die ingericht kan worden als meerdere schitterende, grote kamers.



Extra troeven zijn de inpandige garage, het gezellige terras en de mogelijkheid tot extra aankoop van een achterliggend bijgebouw, waardoor eventueel een ruime stadstuin kan gecreëerd worden. Kom langs en laat u overtuigen door het oneindige potentieel van dit unieke pand!

Geschikt voor uitbating handel, vrij beroep, kantoor, praktijk, instituut, omvorming tot B&B, ..

Contacter