Maison à vendre

311000€

3 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 7810658
Immoweb code : 7810658

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
126 mètres carrés habitables
193 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
WORDT DIT UW THUIS IN HET GROEN? Ook ideaal voor verhuur!
Langwater in Kortrijk is een unieke woonomgeving op een groene toplocatie. Moderne woning (86) met ruime leefruimte en open keuken, 3 slaapkamers, dressing/bureau, veel bergruimte. Goed georiënteerde tuin. Zolder met potentieel (kamer,...). In Langwater vindt u ook een park met vijver. En toch zijn de stad Kortrijk, Zwevegem en de oprit vlakbij gelegen, alle nuttige voorzieningen liggen om de hoek. De doordachte architectuur en hoogwaardige afwerking van de woning met kwaliteitsmaterialen maken het verschil.
WELKOM in Langwater, waar stad en natuur harmonieus samenvloeien! Wij kijken er naar uit om uw woondroom waar te maken, bel ons. In Langwater zijn er zowel halfopen, gesloten als koppelwoningen, net als villa’s. Allen karaktervol en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw droomwoning bouwen wij op maat. U kiest natuurlijk steeds zelf uw perfecte keuken, ideale badkamer en tegels.
Uw nieuwe woning biedt een zee van ruimte en comfort, is rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Werkgelegenheid in de buurt (Evolis, Kennedypark, AZ Groeninge,...). Dankzij het oprittencomplex Kortrijk-Oost bent u zo op de E17 en N8. Kinderopvang, school en sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net als dokterspraktijk, apotheek, pizzeria en bakkerij. Handig!
Wij begeleiden u graag persoonlijk bij het realiseren van uw woon-of investeringsdroom. Meer info: [email protected]

Ce bien fait partie du projet Wonen in LANGWATER

Contacter