Villa à vendre

380300€

3 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 8986612

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
332 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
WORDT DIT UW THUIS IN HET GROEN?
Langwater in Kortrijk is een unieke woonomgeving op een toplocatie, waar u kunt "Stedelijk Leven in het Groen". Deze ruime koppelwoning heeft 4 slaapkamers, prachtige leefruimtes en een goede georiënteerde tuin. De zolderruimte is toegankelijk via een vast trap en biedt mogelijk tot extra kamers. Carport en oprit inbegrepen. In Langwater vindt u een park met vijver, waar het heerlijk ontspannen is. En toch zijn de stad Kortrijk, Zwevegem en de oprit vlakbij gelegen, alle nuttige voorzieningen liggen om de hoek. De doordachte architectuur en hoogwaardige afwerking van de woning met kwaliteitsmaterialen maken het verschil.
WELKOM in Langwater, waar stad en natuur harmonieus samenvloeien! In Langwater zijn er zowel halfopen, gesloten als koppelwoningen, net als villa’s. Allen karaktervol en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw droomwoning bouwen wij op maat. U kiest natuurlijk steeds zelf uw perfecte keuken, ideale badkamer en tegels.
Uw nieuwe woning biedt een zee van ruimte en comfort, is rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Werkgelegenheid in de buurt (Evolis, Kennedypark, AZ Groeninge,...). Dankzij het oprittencomplex Kortrijk-Oost bent u zo op de E17 en N8. Kinderopvang, school en sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net als dokterspraktijk, apotheek, pizzeria en bakkerij. Handig!
Wij begeleiden u graag persoonlijk bij het realiseren van uw woon-of investeringsdroom. Bel ons. WWW.LANGWATER.

Ce bien fait partie du projet Wonen in LANGWATER

Contacter