Maison à vendre

265000€

3 chambres

Immoweb code : 9418235
Immoweb code : 9418235

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
156 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het vakantiepark "Mercator" treffen we deze heerlijke vakantiewoning met 3 slaapkamers, privatieve parking en tuin. Vanaf de woning is het slechts enkele minuten wandelen tot het strand en de zee en het centrum van Blankenberge en Wenduine bevinden zich op minder dan 5 km van de woning.

Deze gezellige vakantiewoning omvat: een uitnodigende inkomhal met apart toilet, een comfortabele en verzorgde badkamer met ligbad en lavabo, een knusse leefruimte met een open, moderne en ingerichte keuken voorzien van een kookeiland en een eerste ruime slaapkamer op het gelijkvloers. Via de vaste trap bereikt u de bovenverdieping waar zich twee slaapkamers bevinden die telkens voorzien zijn van een tweepersoonsbed. Een aparte buitenberging, een privatieve parkeerplaats en een heerlijke tuin met aangenaam terras maken dit aanbod compleet!

TROEVEN:
- privatieve parking inbegrepen
- verzorgde en onderhoudsvriendelijke tuin
- wordt gemeubeld verkocht
- elektriciteit conform
- 3 comfortabele slaapkamers

Ontdek deze heerlijke vakantiewoning tijdens een vrijblijvend bezoek!
Bel 050/42 30 30 of mail naar [email protected]

EPC: 496 kWh/m² - UC: 548962
Vergunning uitgereikt, recreatiegebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: WB0316

Contacter