Maison à vendre

297500€

5 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 9279509

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
240 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recente, instapklare, zeer ruime en energiezuinige (EPC : 111 kWh !) gezinswoning is in onberispelijke staat en heeft werkelijk alles wat uw hart verlangt. Als u zich in deze lichtrijke woning - voorzien van alle modern comfort - niet thuis voelt, zult u het nergens. Gelegen aan de groene buitenrand van Eeklo. Openbaar vervoer, diverse winkels en scholen op wandelafstand.
De woning beschikt standaard over drie slaapkamers op de 1ste verdieping, waarvan één zeer ruime master bedroom. Bij de constructie van de woning werd alles reeds in gereedheid gebracht om ook de beschikbare ruimte op de 2de verdieping (36 m²) optimaal te benutten.
Mits enkele kleine aanpassingen creëert u hier 1 of 2 extra slaap-, hobby-, werk- of sportkamers.Uit re spect voor de privacy van huidige bewoners zijn er voorlopig nog geen foto’s van de binnenzijde van de woning beschikbaar.
De achtertuin ( 8 m. x 14 m. = 112 m² ) met blauwsteen zonneterras, wordt momenteel volledig heraangelegd.
Te mooi om waar te zijn ? Kom u ter plaatse van de werkelijke toestand vergewissen.
Blijkt dat de woning niet aan de gewekte verwachtingen voldoet… betaal ik u zonder discussie uw verplaatsingskosten terug !
Een eventuele bezichtiging kan ten vroegste op vrijdagavond 14 mei 2021
( brugdag) Het exacte adres, meer info en/of een tijdstip voor bezichtiging kan nu reeds aangevraagd worden bij de eigenaar zelf en dit enkel via volgend mailadres : [email protected]

Contacter