Manoir à vendre

950000€

5 chambres 808 mètres carrés

Immoweb code : 9064432
Immoweb code : 9064432

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
808 mètres carrés habitables
5817 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning, volledig gerenoveerd in 2011, heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 800m2. Dankzij deze grote beschikbare ruimte is dit pand uitermate geschikt voor een woon/werkcombinatie, vrij beroep, B&B, wellness, kangeroewoning,... De woning is afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen en beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een binnen-en buitenzwembad.
De woning is met een epc score van 182kWh/m2 ook energiezuinig én bovendien beschikt ze over zonnepanelen met een opbrengst van ruim 8.000kWh/j.
De achterliggende grond van ruim 2,2 hectare kan eveneens bij aangekocht worden.

Indeling gelijkvloers:
We betreden de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet, vestiaireruimte en prachtige traphal, door de dubbele glazen deuren betreden we de lichtrijke leefruimte. Deze is voorzien van gezellige haard en dankzij de grote raampartijen geniet je steeds van een prachtig zicht op de groene omgeving. De kwalitatieve natuurstenen vloer geeft het geheel een nog luxueuzer gevoel. Dankzij de grote schuiframen is het ruime zonneterras makkelijk bereikbaar. Aansluitend treffen we de ruime leefkeuken aan. Deze is uitgerust met alle hedendaagse luxe en geeft meer dan voldoende werk- en opbergruimte. De aansluitende eetkamer met zicht op de tuin zorgt voor een ideale plaats om gezellig te tafelen met vrienden of familie.

Indeling eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers van 23m2, 25m2, 27m2 en 27m2. Daarnaast vinden we

Contacter