Maison à vendre

1200000€

Immoweb code : 8170583
Immoweb code : 8170583

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
The Island bestaat uit 50 geschakelde woningen met 3, 4 en 5 slaapkamers en een totaal van 183 tot 240 m2 bebouwd, terrassen van 21 tot 57 m2 en een solarium van zo'n 70 m2.
Elk herenhuis heeft een privé dakterras met jacuzzi, pergola, keramisch en kunstgras dek met barbecue. Elk huis heeft ook een eigen ondergrondse garage met persoonlijke toegang naar het huis via een ruime wasserij en service ruimte, alsmede gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor gasten.

Prijs vanaf 1.200.000 euro

Er is ook een open haard, vloerverwarming (op waterbasis in woonkamers en op elektrische basis in badkamers), airconditioning (warme en koude lucht), ingerichte kledingkasten en het nieuwste domotica systeem.

Andere belangrijke aspecten zijn de stevige, hoge deuren, mooi en minimum-profiel timmerwerk in de lounge ruimten en belangrijkste slaapkamers, zwevende toiletten, automatische deur toegang tot elke garage, veiligheidsdeuren, privacy en beveiligde lamellen op een aantal ramen aan de achterkant van het huis, en dubbele beglazing.

De gemeenschappelijke ruimtes worden gemarkeerd door grote zwembaden (50m zwembad, infinity zwembad en een kinderbad). Verder is er een spacircuit met verwarmd zwembad, ijswater, sauna, Turks bad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, twee ontspanningsruimtes, strandbedden in Balinese stijl, watervallen en andere waterpartijen verspreid over de paden, pleinen en groene tuinen.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein dee

Contacter