Maison à vendre

358500€

3 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 10320528
Immoweb code : 10320528

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
152 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
6% btw mogelijk! Dit is een tijdelijk fiscaal voordeel van 15% btw-korting op de constructiekost.

Comfortabel, zuinig en toekomstgericht wonen, dat is waar Gaverling voor staat. Alle woningen worden gebouwd met het oog op morgen, daarom voldoen ze aan de BEN normen en worden afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Deze woning heeft 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 152 m2 met een terras van 12 m2 en een tuin van 44 m2.

Je komt de woning binnen via de inkomhal en komt zo in de open, ingerichte keuken met keukeneiland en eetruimte. Wandel verder naar de lichtrijke leefruimte met toegang tot het terras en de tuin. Op het gelijkvloers is er ook een afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping kom je via de nachthal aan demaster bedroom met badkamer ensuite. Deze badkamer heeft een inloopdouche en dubbele wastafel. Verder zijn er nog twee slaapkamers, een tweede badkamer met inloopdouche en wastafel. Ook is er nog een tweede afzonderlijk toilet op het verdiep.

De woning beschikt over een warmtepomp type lucht/water die zorgt voor de voeding van de vloerverwarming en het sanitaire warm water.

De keuken is standaard uitgerust met AEG toestellen: inductiekookplaat, combi-oven, dampkap met koolstoffilter, koelkast met vriesvak, spoelbak met mengkraan en vaatwasmachine.

Een ondergrondse parkeerplaats dient bij aangekocht te worden. Alle oppervlaktes zijn BVO.
EPC en KI zijn nog niet gekend.

Meer info & plannen: [email protected] o

Contacter